Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:55:35 GMT

راهکارهای مؤثر در درمان ریزش مو

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۷۹۸۸

راهکارهای مؤثر در درمان ریزش مو

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تحقیقات علمی ثابت کرده‌اند که ریزش مو به‌صورت روزانه تا ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است و این جزئی از چرخه رشد و ریزش طبیعی موی سر انسان است. اما با پا به سن گذاشتن افراد معمولاً ریزش مو از ۲۵ سالگی تا پایان عمر ممکن است روزانه تعداد بیشتری از تارهای مو دچار ریزش شود و این اتفاق ممکن است برای هر فردی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریزش‌های مو درمان‌های متعددی دارد که کاشت مو می‌تواند مؤثرترین راه‌حل برای افراد باشد.

علت ریزش مو چیست؟

ریزش مو در هر فردی می‌تواند ایجاد شود. ریزش مو در آقایان بیشتر از خانم‌ها پدید می‌آید و افرادی که دچار این مشکل می‌شوند زیبایی خود را از دست می‌دهند و بعد از مدتی به دنبال راه‌حل یا درمان آن هستند. قبل از بررسی درمان آن بهتر است که به مهم‌ترین علل پیدایش ریزش مو در افراد بپردازیم:

ژنتیک: رایج‌ترین دلیل ریزش مو در افراد ریزش ژنتیکی است. حتماً شما هم دیده‌اید افرادی که دچار ریزش مو هستند بیان می‌کنند که پدرشان و پدربزرگشان نیز ریزش مو داشته است.

استرس در زندگی: امروزه با توجه به سبک زندگی افراد، اختلالات عصبی و استرس بیشتری به افراد وارد می‌شود. این استرس باعث ایجاد اختلال در هورمون‌های بدن می شود و باعث ریزش موی تدریجی می‌شود.

بیماری لوپوس: بدر این بیماری سیستم ایمنی بدن افراد دچار اختلال شده و به‌اشتباه به سلول‌های سالم فرد حمله‌ور می‌شود. در واقع سیستم ایمنی سلول‌های خودی را با سلول‌های دشمن اشتباه می‌گیرد. یکی از نتایج این حمله ریزش مو در افراد است که بعضاً به‌صورت سکه‌ای در افراد ایجاد می‌شود.

کم‌خونی: ریزش موی ناشی از کم‌خونی در خانم‌ها شایع‌تر است. زمانی که بدن قادر نباشد خون بسازد هموگلوبین در بدن ساخته نمی‌شود و اکسیژن رسانی به‌خوبی در بدن انجام نمی‌شود. عدم اکسیژن رسانی سبب ریزش مو می‌شود.

راهکارهای مؤثر در درمان ریزش مو چیست؟

تغییر سبک زندگی می‌تواند یکی از راه‌حل‌های جلوگیری از ریزش مو باشد. استفاده مناسب و صحیح از شانه و سشوار، عدم استفاده طولانی‌مدت از کش‌های مو و عدم استفاده از مواد شیمیایی آرایشی بر روی موهای سر از جمله راه‌حل‌های جلوگیری از ریزش مو است. راه‌حل دیگر استفاده از مواد غذایی حاوی پروتئین همچون شیر، جوانه گندم، تخم‌مرغ و کلم بروکلی می‌تواند تا حدود زیادی از ریزش مجدد موها جلوگیری کند. اما نکته مهم اینجاست که موهایی که دچار ریزش شده‌اند به‌راحتی دوباره روییده نمی‌شوند. بنابراین راه‌حل رویش مجدد موهای ریخته شده، کاشت مو طبیعی است.

کاشت مو اگر در مراکز معتبر و توسط متخصصین بامهارت انجام شود می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد که شما را تا آخر عمر از ریزش مو نجات می‌دهد.

مزوتراپی مو چیست؟

مزوتراپی مو روش دیگری است که هیچ‌گونه عوارض جانبی ندارد و به همین دلیل بسیاری از افراد از آن استقبال می‌کنند. استفاده از این روش باعث می‌شود تا شما موهایی سالم، طبیعی و براق داشته باشید و همچنین روند سفید شدن مو نیز متوقف می‌شود. عیب این روش زمان‌بر بودن آن نسبت به سایر روش‌ها است.

روش مزوتراپی مو ممکن است ۷ الی ۸ جلسه زمان نیاز داشته باشد و طی آن ابتدا سر بیمار نزدیک بخار آب قرار می‌گیرد تا درد را کمتر احساس کند. در مرحله بعد حفره‌های کوچکی در سر ایجاد می‌شود و ترکیبی از مواد مغذی که حاوی انواع مواد معدنی است به پوست سر تزریق می‌شود. سپس سر فرد بیمار شسته می‌شود و روغن‌های مخصوصی بر روی موی سر قرار می‌گیرد.

مزایا و معایب انواع روش‌های کاشت مو چیست؟

کاشت مو به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که در ادامه به بررسی مزایا و معایب آن می‌پردازیم:

کاشت مو روش FUT: در این روش یک خط طبیعی در جلوی سر شما ایجاد می‌شود و محل کاشت مو نیز قابل‌رؤیت نیست. این روش یک روش کاشت مو طبیعی است و موهای روییده شده نیز کاملاً طبیعی خواهند بود. اما اگر بخواهیم از عیب آن صحبت کنیم برشی است که توسط جراح در هنگام کاشت مو بر روی سر شما ایجاد می‌شود که البته درد زیادی ندارد و بعد از مدتی جای زخم نیز از بین می‌رود.

کاشت مو روش FIT: این روش هیچ جای زخمی بر روی سر به‌جای نمی‌گذارد و برای افرادی که مایل به اصلاح سر خود هستند بسیار مناسب است. البته این روش ممکن است نسبت به روش‌های دیگر زمان برتر و هزینه‌بر تر باشد. اما کیفیت خوب این روش باعث شده است تا طرفداران زیادی داشته باشد.

کاشت مو روش SUT: دوره نقاهت کوتاه، هزینه مناسب جراحی، امکان استفاده از موهای ریش و سینه برای کاشت، بدون درد و خونریزی از جمله مزایای روش SUT می‌باشد که باعث شده است تا بسیاری از افراد به آن روی بیاورند. این روش ممکن است کمی ورم در سر فرد ایجاد کند که در طی مدتی این ورم ناپدید می‌شود.

کاشت مو روش FUE: این روش کمترین درد را برای فرد بیمار ایجاد می‌کند و از طرفی محل برداشت مو غیر قابل‌رؤیت است. در این روش امکان برداشتن موهای نازک نیز وجود دارد. این روش معایب خاصی ندارد و عموم افراد می‌توانند آن را انتخاب کنند.

کاشت مو به روش سلول‌های بنیادی: در این روش سلول‌های احیا کننده‌ای به سر فرد تزریق می‌شود که می‌تواند تکثیر شود و باعث رشد مو در سر فرد شود. کاشت مو به روش سلول‌های بنیادی روش جدیدی است که مزایای زیادی ازجمله طبیعی بودن دارد. سردرد و خارش در این روش نیز سطحی است و پس از چند ساعت از بین می‌رود.

بهترین راهکار درمان ریزش مو بسته به نیازی است که در مشتری وجود دارد. اینکه چه ناحیه‌ای از سر فرد دچار ریزش شده است. آیا طاسی سر به‌صورت کامل است و یا فقط بخشی از سر دچار طاسی شده است. فرد تا چه حد برای کاشت مو طبیعی توان مالی دارد و در واقع برای هزینه کاشت مو چه مقدار در نظر گرفته است. این‌ها مواردی است که در انتخاب راهکار درمان ریزش مو مؤثر است. به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای کاشت مو طبیعی به کلینیک تخصصی کاشت مو و ابرو ساعی مراجعه کنید. این کلینیک با سابقه‌ای طولانی در این زمینه از بهترین متخصصان کشور بهره می‌گیرد و مشتریان از همه بابت خیالشان بابت کاشت مو راحت است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5434698

منبع: مهر

کلیدواژه: ریزش مو کاشت مو پوست کسب و کار خرید آنلاین گروه خودروسازی سایپا کسب و کارهای اینترنتی میلگرد ساختمان سازی اپلیکیشن موبایل اسباب بازی ایرانی سرگرمی طراحی سایت رژیم غذایی مترو فولاد لیزر درمان ریزش مو کاشت مو طبیعی ایجاد می شود کاشت مو روش ریزش مو دچار ریزش مو چیست روش ها سر فرد بر روی راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج

تجمع اعضای تعاونی‌های مسکن مقابل استانداری کردستان یکی از داستان های پرتکرار و سریالی است.

موضوع یکی از این تجمع‌ها بحث زمین‌های هفت آسیاب سنندج است که بعد از گذشت ۳۰ سال اعضا همچنان در گیرو دار مشکلات احقاق حق خود هستند و  به عنوان یک معضل اساسی مطرح شده و روز به روز کلاف آن پیچیده تر می شود.

سال‌ ۷۲ محدوده‌ای از زمین‌های کوه آبیدر سنندج به تعدادی از کارمندان منابع طبیعی و افراد دیگر واگذار و مبالغی از آنها گرفته می‌شود، غافل از آنکه این اراضی در محدوده کوه آبیدر و منابع طبیعی است، حال این تعداد از افراد سند رسمی داشته و خواهان احقاق حق ۳۰ ساله خود هستند، در این شرایط نیز نه دولت و نه فعالان محیط زیستی اجازه واگذاری این اراضی را به این افراد نمی‌دهند.

ادعای مالکان زمین ها

نماینده اعضای مالکان زمین‌های هفت آسیاب سنندج در این باره می گوید: زمین‌های هفت آسیاب در سال ۷۲ از طرف وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی به نیروهای خود واگذار و آنها نیز به افراد دیگر می‌فروشند، اما زمین‌ها تا کنون نه تحویل داده شده و نه تغییر کاربری شده است.

وی افزود: از طرفی استاندار کردستان قول داد که تا پایان سال ۱۴۰۲ تکلیف زمین‌ها مشخص و احقاق حق شود اما تاکنون اتفاقی در این باره رخ نداده است.

وی ادامه می دهد: زمین‌ها ۲۴ هکتار است و در زمان تحویل خارج از محدوده بوده اما اکنون ورودی شهرک وحدت سنندج است و حدود ۸ هکتار از این زمین‌ها در محدوده کمربندی آبیدر بوده که در سال‌های گذشته تغییر کاربری شده است.

این مدعی مالکیت اراضی زمین‌های هفت آسیاب سنندج می افزاید: در سفر ریاست جمهوری به استان کردستان مصوب شد که ۵.۷ هکتار زمین بابت ۲۴ هکتار زمین معاوضه شود، کمتر از یک چهارم زمین‌های فعلی، در یک محدوده بسیار دور که با موقعیت زمین فعلی ما بسیار متفاوت است که با مخالفت افراد مواجه شد.

مخالفت فعالان محیط زیستی

در مقابل اما یکی از فعالان محیط‌زیست سنندج با اعلام مخالفت از واگذاری این زمین‌ها برای ساخت و ساز مسکونی اظهار می دارد: زمان مدیرکل وقت جهاد کشاورزی در سال‌های ۷۰، زمین‌هایی در قالب طرح طوبی که برای ایجاد اشتغال و تولید محصولات کشاورزی به دوستان ، پیمانکاران و نیروهای خود واگذار می‌کنند و اکنون بسیاری از این افراد این زمین‌ها را به افراد دیگر فروخته‌اند.

این فعال زیست محیطی با اشاره به مخالفت مردم برای ساخت و ساز در این اراضی می افزاید: اگرچه این افراد نیز حق دارند و باید به حق چندین ساله خود برسند، اما باید این زمین‌های محدوده هفت آسیاب با زمین های دیگر کاربری مسکونی معاوضه شود، آبیدر سنندج ثبت ملی شده و بسیار از گونه‌های جانوری و گیاهی ثبت جهانی شده و ساخت و ساز دراین محدوده اصلاً قابل قبول نیست و این ظرفیت بکر و سرمایه کردستان نابود خواهد شد.

باطل شدن اسناد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان نیز ضمن اشاره به کلاف سردرگم اراضی هفت آسیاب سنندج، اظهار می دارد: در سال ۷۲ اراضی هفت آسیاب در دل آبیدر سنندج با دستور وقت جهاد سازندگی به اعضای تعاونی مسکن اداره کل منابع طبیعی واگذار و کلیه اعضا سند دفترچه‌دار ۵۰۰ و ۱۰۰۰ متری در دست دارند.

بهزاد شریفی‌پور با بیان اینکه ۳۰ درصد اراضی به کارکنان منابع طبیعی و ۷۰ درصد کارکنان جهاد سازندگی تعلق داشت، افزود: سال ۷۶ زمین ها از طرف منابع طبیعی به اعضای تعاونی جهاد و کارکنان منابع طبیعی واگذاری شد اما  سال ۸۸ به دلیل خارج شدن این اراضی در محدوده خارج از شهر با طرح تفضیلی شهر، از اختیارات منابع طبیعی خارج می‌شود، همچنین سال ۸۸ طبق دادگاه شعبه‌ای در مشهد توسط موقوفه معتمد وزیری اسناد منابع طبیعی به نام این اعضا را باطل می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان می افزاید: کنشگران زیست‌محیطی، سازمان‌های مردم نهاد و NGOها مخالف واگذاری اراضی هفت آسیاب به این اعضا هستند، اواخر سال گذشته با چندین جلسه مختلف و سفر نهاد ریاست جمهوری طبق مصوبه شورای بیت‌المال مصوب می‌شود تا آخرسال ۱۴۰۲ دستگاه‌های اجرایی و جهاد کشاورزی زیر نظر دستگاه‌های نظارتی، این مشکل تعیین تکلیف و اراضی معاوضه شود.

وی با بیان اینکه این اراضی به دست چند نفر خرید و فروش شده اند ادامه می دهد:  با جلسات مختلف زیر نظر معاونت عمرانی استانداری مقرر شد  ۵.۷ دهم هکتار اراضی منابع طبیعی در قالب آپارتمان‌سازی با اراضی هفت آسیاب معاوضه شود اما تعدادی از اعضا مخالف و توافق نمی‌کنند.

شریفی‌پور در پاسخ به این سؤال که بألاخره این مشکل چه زمانی برطرف می‌شود؟ اذعان داشت: جز اختصاص این میزان اراضی در نظر گرفته شده که مسئولان استانی متعهد و موافق اجرای آن هستند، هیچ حکم دیگری قابل اجرا نیست تا شورای انجمن بیت‌المال در این راستا تصمیم جدی نگیرد.

زارعی‌کوشا، استاندار کردستان نیز سال گذشته با وعده اینکه مشکل اراضی هفت آسیاب تا پایان سال۱۴۰۲ برطرف خواهد شد، اذعان کرد: هزار و ۲۰۰ خانواده درگیر این اراضی‌ هستند و از سال ۱۳۷۲ چشم انتظار واگذاری آن هستند و این مشکل را به گونه‌ای که به آبیدر هم صدمه‌ای وارد نشود، حل خواهیم کرد.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • روش عجیب درمان ریزش مو (فیلم)
  • کاشت مو ، کلید داشتن موهایی جوان و شاداب
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو