Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@20:47:11 GMT

درمان سریع ریزش مو با 3 روش قطعی

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۴۷۰۳

درمان سریع ریزش مو با 3 روش قطعی

ریزش مو می‌تواند فقط در موهای سر یا موهای کل بدن مشاهده شود و ممکن است موقتی  یا دائمی باشد. ریزش مو دلایل مختلفی دارد که از آن جمله می‌توان به وراثت، تغییرات هورمونی، بیماری‌های مختلف یا بالا رفتن سن اشاره کرد. همه ممکن است با مشکل ریزش مو مواجه شوند، البته ریزش مو در مردان شایع‌تر است.

انواع ریزش مو

ریزش مو انواع مختلفی دارد، روبه‌رو شدن با این گونه‌های مختلف برای افرادی که صرفاً دنبال راه‌حلی قطعی برای درمان ریزش موهایشان است، گیج‌کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به زبان ساده اگر لکه‌های طاسی جدید یا ناحیه‌های در حال کم‌پشت شدنی را روی سرتان پیدا کنید که قبلاً بدون مو نبوده است، دچار ریزش مو هستید. دلایل شایع مختلفی برای ریزش مو وجود دارد که شامل استرس شدید، عدم‌تعادل هورمونی، بارداری یا ژنتیک می‌شود.

شایع‌ترین گونه‌های ریزش مو عبارت است از:

آلوپسی آندروژنتیک: آلوپسی آندروژنتیک که با اصطلاحات طاسی با الگوی مردانه یا زنانه نیز شناخته می‌شود، همان‌گونه که از نامش مشخص است، علت ژنتیکی دارد. واژه آندروژنتیک به افزایش تولید هورمون‌های آندروژن اشاره دارد که باعث تحریک شدن فولیکول‌های ضعیف مو و کم‌پشت شدن ناحیه‌های دور شقیقه‌ها و فرق سر می‌شود و موجب عقب رفتن خط رویش مو می‌گردد.

آلوپسی اینولوشنال: ریزش مو یکی از نشانه‌های پیری است. دوره بین مرحله رشد مو تا ریزش مو در چرخه معمول رویش مو در مردان و زنان بالای 50 سال کوتاه می‌شود. موی جدید می‌روید، اما سرعت رشد آن آهسته‌تر است، از سوی دیگر ریزش مو با سرعت بیشتر و در دوره‌ای طولانی‌تر رخ می‌دهد، در نتیجه ناحیه‌های کم‌پشتی روی سر ظاهر می‌شود. به این نوع ریزش موی طبیعی، آلوپسی اینولوشنال می‌گویند.

ریزش موی ناشی از کشیده شدن: ریزش موی کششی نوعی از ریزش مو است که بین خانم‌ها شایع ‎تر است و پیامد بیش از حد کشیدن و سفت بستن موها در مدل‌هایی مانند دم اسبی، دم خرگوشی، گوجه‌ای یا گیس‌بافت است. کشیده شدن موها به مرور زمان باعث ضعیف شدن فولیکول‌های مو و شکستن موها می‌شود. پی آر پی برای درمان ریزش مو

بر اساس آنچه در مقاله تزریق پلاسمای غنی از پلاکت که در سایت کلینیک زیبایی دکتر الناز احمدی آمده است، در روش PRP برای درمان قطعی ریزش مو از فاکتورهای رشد موجود در خون استفاده می‌شود. خون از دو ترکیب اصلی گلبول‌های قرمز و پلاسما تشکیل می‌شود. پلاسما حاوی گلبول‌های سفید و پلاکت‌های سرشار از فاکتورهای رشد است.

فاکتورهای رشد نقش پیام‌آورها را ایفا می‌کنند و پیام‌های عملکردی را به سلول‌های پوست منتقل می‌کنند. سال‌هاست که در علم پزشکی از PRP برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌های گوناگون مانند آرتریت، نشانه‌های پیری و ... استفاده می‌شود. به‌علاوه نتایج پژوهش‌های انجام‌شده حکایت از آن دارد که فاکتورهای رشد موجود در PRP می‌تواند فولیکول‌های مو را فعال کند و باعث رویش موهای جدید شود. تزریق PRP درمانی فوق‌العاده برای ریزش مو است، چرا که این تزریق حاوی موادی است که اثربخشی آنها برای افزایش تعداد و ضخامت موها و طولانی کردن مرحله رشد چرخه مو از نظر علمی ثابت شده است.

تمام افراد دچار ریزش مو متقاضیان خوبی برای درمان PRP محسوب می‌شوند، البته افراد دچار ریزش موی زودرس معمولاً بهترین واکنش را به درمان PRP نشان می‌دهند. همچنین تزریق PRP بهترین روش برای درمان ریزش مو از نوع آلوپسی آندروژنیک است. آلوپسی آندروژنیک نوعی کم‌پشت شدن ژنتیکی مو است که معمولاً بالای سر را درگیر می‌کند. آلوپسی آندروژنیک در بانوان به صورت پهن شدن فرق سر مشاهده می‌شود، اما موهای پشت سر پرپشتی معمول را دارد.    

مزوتراپی برای درمان ریزش مو

آنچه در این مقاله برای درمان ریزش مو آمده است، مزوتراپی را به عنوان درمانی قطعی و اثبات‌شده برای ریزش مو معرفی کرده است؛ در این روش ترکیبات مؤثر و قوی در لایه مزودرم تزریق می‌شود. در نتیجه مواد مغذی فعال مستقیماً در اختیار فولیکول مو قرار می‌گیرد و جوانسازی پوست سر و رویش مجدد موها تسهیل می‌شود. نام درمان مزوتراپی مشتق از واژه مزودرم است که به لایه میانی پوست یا درم اشاره دارد. تزریق ترانس‌درمال مزوتراپی مسیر مستقیمی را برای حل کردن مشکل ریشه‌ای ریزش مو در اختیار می‌گذارد.

مزوتراپی روشی قطعی برای درمان ریزش یا کم‌پشتی موهای مردان و زنان تمام گروه‌های سنی است. مزوتراپی به عنوان یک روش جایگزین کم‌تهاجمی موجب رویش مجدد موها می‌شود و مشکلات ناشی از ریزش مو را حل می‌کند. به‌علاوه مزوتراپی درمانی فوق‌العاده و با هزینه مناسب است که موها را به سرعت سالم‌تر و زیباتر می‌کند.

مزوتراپی برای درمان پوست سراسر بدن، از جمله پوست سر مناسب است. متخصص پوست پس از مشاوره مفصل و ارزیابی ناحیه درمان تعیین می‌کند که آیا مزوتراپی درمان مناسبی برای مشکل کم‌پشت شدن یا ریزش موهایتان هست یا خیر.

فیلر مو

به نقل از سایت کلینیک زیبایی دکتر الناز احمدی، "روش درمانی هیر فیلر یک درمان تزریقی برای تقویت مو است". این روش درمانی بلندمدت برای کم‌پشت شدن ناحیه‌های خاصی از پوست سر است. فیلرها موها را پرپشت نشان می‌دهند. فیلر مو برخلاف بعضی روش‌های درمان ریزش مو درمانی غیرتهاجمی است. روش‌های بسیاری برای استفاده از فیلر مو وجود دارد؛ هر روشی را که انتخاب کنید از نتایج آشکار بلندمدتی برخوردار می‌شوید.  

متخصص گروهی از مواد را در سر تزریق می‌کند تا موها پرپشت‌تر و ضخیم‌تر به نظر برسد. فیلر مو حاوی ترکیباتی است که در عین درخشان‌تر کردن موها، میزان آسیب‌های محیطی را نیز کاهش می‌دهد؛ به‌‌علاوه استفاده از فیلر مو باعث می‌شود که راحت‌تر بتوانید به موهایتان حالت بدهید.

تمام مردان، زنان و کودکان بالای سه سالی که دچار مشکلات مرتبط با مو مانند ریزش مو، عقب رفتن خط رویش مو یا شکننده شدن موها هستند، متقاضیان خوبی برای درمان با فیلر مو به شمار می‌آیند. همچنین استفاده از فیلر مو برای رفع خشکی مو نیز مفید است. همچنین استفاده از فیلر مو به افرادی که موهایشان به دلیل تماس با مواد شیمیایی یا قرار گرفتن در معرض حرارت شدید آسیب دیده است، نیز توصیه می‌شود. فیلر برای افرادی ایده‌آل است که موهایشان را مرتب رنگ می‌کنند و می‌خواهند از موهای خود در برابر آسیب‌های احتمالی ناشی از رنگ کردن مکرر محافظت کنند.   

چطور بهترین نتیجه را از روش‌های درمان ریزش مو بگیریم؟

تداوم رمز دستیابی به بهترین نتیجه است. بسیار مهم است که طرح درمان را دنبال کنید و حتی یک جلسه را هم از دست ندهید. همچنین لازم است به محض مشاهده ریزش موی شدید به متخصص پوست مراجعه کنید. درمان زودهنگام ریزش مو نرخ موفقیت هر سه روش درمان ـ PRP، مزوتراپی و فیلر مو ـ را افزایش می‌دهد و از ضرورت یافتن جراحی پیوند مو جلوگیری می‌کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برای درمان ریزش مو فاکتورهای رشد ریزش مو کم پشت شدن ریزش مو ریزش موی پوست سر رویش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری

طبق سند تحول و تعالی قوه قضاییه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

راهکار‌های سند تحول برای تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات فراری بودن آن‌ها

سند تحول قضایی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آن‌ها، ارتقای «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیند‌های زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحد‌های قضایی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضایی به‌صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضایی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحد‌های قضایی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌ها است و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل: خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرایم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثناء مواردی که به تشخیص مقام قضایی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

منبع: رسانه قوه قضاییه

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • اعلام زمان قطعی پخش فصل سوم «زخم کاری»
  • روش عجیب درمان ریزش مو (فیلم)
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • خلاصه بازی منچسترسیتی ۵ - ولورهمپتون یک
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • سودان: چاد از طریق امارات به واکنش سریع کمک می‌کند
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد