Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@03:33:50 GMT

ریزش مو در مبتلایان به کرونا

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۴۴۷۸۰

ریزش مو در مبتلایان به کرونا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، فیروزه دادور متخصص پوست، مو و زیبایی درباره دلایل ریزش مو گفت: برخی مواقع ریشه مو آسیب می‌بیند و یا موها به فاز ریزش مو می‌روند. ممکن است سحرخیزی، تغذیه مناسب و خواب خوب موثر باشد اما صرفا مصرف مکمل‌هایی مثل زینک نمی‌توانند این فرآیند را متوقف کنند بلکه بیمار باید به پزشک مراجعه کند تا بر اساس معاینات و آزمایش‌ها و احتمالا نمونه برداری درمان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد خانم هایی که به ویژه پس از یائسگی دچار ریزش مو و طاسی سر می شوند گفت: این اتفاق در سنین کمتر هم رخ می‌دهد. برای درمان این ریزش باید از داروهایی همچون ماینوکسیدیل و درمان‌های مکمل مثل مزوتراپی استفاده کرد. بهبود ریزش‌های آندروژنتیک به درمان طولانی نیازمند است.

متخصص پوست، مو و زیبایی و کشورمان با تاکید بر اینکه مصرف بیش از حد مکمل ها فایده ای ندارد گفت: این مکمل‌ها باید زیر نظر پزشک مصرف شود تا متناسب با نیاز بدن تجویز شوند.

وی درباره راه های پیشگیری از ریزش موی ارثی اظهار داشت: این ریزش مو اغلب از سن بلوغ به بعد آغاز می‌شود و معمولا نمی‌توان در وضعیت عادی از آن پیشگیری کرد . با آغاز شدن فرآیند ریزش مو، هرچه درمان در مراحل اولیه صورت گیرد، پاسخ بهتری خواهیم گرفت. تغذیه و خواب خوب ونداشتن استرس  رعایت شود.

دادور با اشاره به اینکه پس از بیماری‌هایی مثل کرونا و بیماری‌هایی که موجب تب می‌شوند موها شروع به ریزش می‌کنند و این ریزش حدود 5 تا 6 ماه طول می کشد و با مصرف مکمل‌ها بهبود می‌یابد ولی مشکلات تیروئیدی و کمبود ویتامین D در بدن می‌تواند ریزش مو را بیشتر کند. اگر افرادی طی مدت طولانی دارو مصرف می‌کنند و تاثیر آن را ندیده‌اند باید درمان جدیدی برای آنها در نظر گرفته شده و مورد بررسی بیشتر قرار گیرند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که در طول زمان با نازکی مو مواجه می‌شوند باید با مصرف داروهایی مثل ماینوکسیدیل و روش‌هایی مثل هورمون‌درمانی، مزوتراپی و prp  آن را کنترل کنند. نکته مهم این است که روش‌های درمانی باید با توجه به نوع ریزش تجویز شود.

پربیننده ترین 3ماه تا تولید قرص کرونا نحوه دریافت کارت دیجیتال واکسن کرونا + لینک آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۶) تاثیر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر کرونایی ها واکسیناسیون کرونا برای دانش آموزان اجباری است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا هایی مثل ریزش مو مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود. از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آن‌ها چای به کار می‌رود، نیز می‌تواند برای پوست مفید باشد.

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

چای سبز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 

«کاتچین» موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می‌دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و آثار منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول‌های سالم پوست را نابود می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می‌توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال‌های آزاد در بدن را اصلاح کنند. 

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می‌توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

چای بابونه یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال‌هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود.

چای بابونه حتی برای درمان پوست‌های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال‌های آزاد ضروری است.

چای رویبوس یا چای قرمز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته‌های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم‌هایی که نمی‌خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئید‌های موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • روش عجیب درمان ریزش مو (فیلم)
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است